Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Vintage bretellen

vintage bretellen

Vintage bretellen zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Al tientallen jaren wordt er bewust voor dit praktische herenaccessoire gekozen. Tegenwoordig kiezen zowel mannen als vrouwen veelvuldig voor dit trendy accessoire.

Wat zijn vintage bretellen?

Als ik denk aan vintage bretels, denk ik aan de bretellen die opa droeg, of misschien zelfs nog wel draagt. Dit is natuurlijk niet negatief. Opa is een echte trendzetter! Voor bretellen met een authentieke look ben je bij bretelswinkel.be in ieder geval op het juiste adres. Elke seizoen worden er nieuwe exemplaren toegevoegd aan het bestaande assortiment.

Bretellen dragen naar een bruiloft

Veel bruidsparen kiezen ervoor hun bruiloft een thema mee te geven. Zo passen vintage bretels bijvoorbeeld heel goed binnen het thema “Bohemien”, “Casual” of bijvoorbeeld “Festival”. Bent u binnenkort de bruidegom, dan bent u misschien wel opzoek naar een wat luxer vintage exemplaar. De bretellen van Wiseguy Suspenders zijn wellicht hetgeen u zoekt. Luxe bretellen gemaakt van volledig leer of afgewerkt met mooi lederen details. Wilt u de getuigen en/of dag-gasten een passend cadeau geven bij jullie thema? Er zijn ook mogelijkheden tot het personaliseren van bretellen. Vraag hier gerust wat er mogelijk is.

Zo creëer je de ultieme vintage look

Vintage bretellen zijn verkrijgbaar voor ieder budget, maar hoe zorgt u er nu eigenlijk voor dat uw outfit de perfecte vintage touch krijgt. Galgen hebben gelukkig al een authentieke uitstraling van zichzelf, maar bretellen met knopen of 6 clips geven een outfit net wat meer authenticiteit mee. De bretels met knopen hebben een wat luxere uitstraling doordat deze galgen worden gesierd met lederen lussen. Bretellen met 6 clips zijn daarbij ook nog eens extra stevig en praktisch. Combineer deze klassieke bretellen bijvoorbeeld bij een kostuum om zo jouw pak meer pit te geven.

Wilt u liever een iets subtieler accessoire dragen? Dan passen wollen of smalle bretels ook heel goed bij een vintage uitstraling. Combineer deze bretellen bijvoorbeeld bij een chino en een casual overhemd.

En met bretels alléén bent u er natuurlijk nog niet als u opzoek bent naar de perfecte vintage outfit. Uw outfit is eigenlijk nog niet compleet zonder vlinderdas of stropdas. Is een stropdas iets wat jou het meeste aanspreek? Kies dan bijvoorbeeld voor een gebreide of wollen stropdas om in de juiste stijl te blijven.

Draagt u graag een vlinderdas? Dan zijn linnen, wollen of gebreide voorgestrikte vlinderstrikken een uitstekende toevoeging aan uw outfit.

Bekijk ook

Bretels met haken3

Bretellen met Haken

Bretels met haken zijn zeker niet zonder reden de nieuwste trend. Deze bretellen zijn namelijk heel eenvoudig aan uw jeans of casual broek te bevestigen en zitten ook nog een...

Soorten bretelsluitingen 2

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretellen in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretellen verschillen. Hoe u deze bevestigd en bij welke style u welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor uw op een rijtje gezet.

Bretels trends 2019

Bretellen trends 2019-2020

Bent u opzoek naar bretellen voor dagelijks gebruik, dan passen bruine bretellen volledig in het modebeeld van nu. Ons assortiment bruine bretels is erg uitgebreid.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×