Reviews

Wil je een review achterlaten? Graag, we hopen op deze manier onze dienstverlening nog meer te verbeteren. 

Dank je wel voor het achterlaten van een review. 

Gemakkelijk om te kiezen in het aanbod.. snelle en correcte levering.. kwaliteit en de bretellen zitten heel goed en comfortabel.. doe zo voort

Leonard 04/08/2020

correcte afhandeling van de bestelling

Emy Dezeure 03/08/2020

Vlugge levering. Mooie en degelijke bretellen.

LOOTENS Romain 27/07/2020

degelijk materiaal, en op tijd geleverd

vic van den cloot 27/07/2020

Zeer tevreden over de geleverde goederen.

Geert Cuvelier 12/07/2020

Waren super mooi en snelle bezorging

Alanah 05/07/2020

Heel snelle en vlotte levering van zeer mooie bretellen!

Els 02/07/2020

Zeer correcte webwinkel. Dezelfde dag nog kreeg ik melding dat het pakketje verzonden was, en 2 dagen later had ik het in huis. De bretellen zijn zeer kwalitatief en hebben een correcte prijs/kwaliteits verhouding.

Djordi 21/06/2020

Zeer mooie lederen bretellen en snel geleverd

Benny Peeters 20/06/2020

Mooi en kwaliteitsvol product. Mooie verpakking met bijgevoegd kaartje.

SIEN BEYENS 18/06/2020

Mooie bretellen, goede kwaliteit en vlotte levering

Harlinde Wieërs 16/06/2020

Ben tevreden van bediening en kwaliteit.

Marc EVRARD 13/06/2020

perfect

Van Nueten 12/06/2020

Hier zakt mijn broek NIET van af. Prima opvolging. Super tevreden!

Hans Genefaas 07/06/2020

Ik ben heel tevreden over jullie service.
Snelle en correcte afhandeling en aflevering van de bestelling.
Ik heb onmiddellijk een tweede bestelling geplaatst.

Hugo Heynderycx 05/06/2020

Uitstekend product, zeer snelle levering.

J.H. van Smeerdijk 04/06/2020

Prima bretellen. Snelle levering.

Alain De Middelaer 28/05/2020

Een droom

DEPOORTER marc 19/05/2020

prima produkt en levering

Kaat Niels 17/05/2020

super! veel keuze , correcte vlugge afhandeling van de bestelling. Een aanrader.

leona cruypelinck 16/05/2020

Alles perfect, top top top!

Francoise Piroote 12/05/2020

Correcte service, goede kwaliteit en vooral het zit écht gemakkelijk. Een aanrader!

Jonathan Thelen 06/05/2020

Heb er wel door de Coronacrises wat langer op moeten wachten maar mijn geduld werd beloond

Van Rhijn Noëlla 28/04/2020

Ik heb geen enkele opmerking, de bretellen zijn van hele goede kwaliteit.
Mijn volgende bestelling zal heel vlug volgen.

Olivier Vervaet 26/04/2020

Super toffe bretels, snelle levering, heel tevreden klant

Frank 25/04/2020

Zeer tevreden over de kwaliteit van de bretellen en de service! Ik kom zeker terug winkelen :)

Peter De Clippel 22/04/2020

prima, snel en goed

emiel goor 21/04/2020

Overzichtelijke webshop, snelle levering en top product!!

Rainer Daeninck 18/04/2020

Zeer tevreden over het item
Naar alle verwachtingen
Snelle levering, kwaliteit bretels

Stefan Verjans 17/04/2020

Er werd correct gereageerd op mijn mail. Alles is toegekomen en correct afgehandeld.

Verdonck Marleen 17/04/2020

Zeer goede service , de moeite om aan te bevelen !!!

Wenderickx Guy 15/04/2020

Proficiat in deze moeilijke tijd ! Super info en perfect bediend !! Dankuwel !!!!

Smits 14/04/2020

ben zeer tevreden

Julien Ceulemans 11/04/2020

Fijne service ! Onmiddellijke bevestiging en vrij snelle levering (vermoedelijk enige vertraging omwille van de corona-crisis en de gevolgen voor PostNL).

Lydie Van Mol 10/04/2020

Ik ben heel tevreden. Ook handig dat de levering gewoon in de brievenbus werd gedropt

Evi De Witte 10/04/2020

ik heb de fantastische, mooie bretellen mogen ontvangen. Dank u wel!

Annemie Thijs 09/04/2020

100 procent tevreden, keer zeker terug. Dank u

Ingrid 08/04/2020

Helemaal tevreden.
Ik doe mijn nieuwe bretels aan, als ik op bezoek ga bij mijn kleinknderen.

wcm snieders 06/04/2020

Zeer tevreden hoe het allemaal is gegaan en zeker een nette verpakking top.

Dellafaille Werner 03/04/2020

SUPER

RONNY DECOKER 02/04/2020

vlotte en correcte afhandeling van de aankoop.
Degelijk materiaal.

Ghislain Penders 28/03/2020

Mooie lederen bretellen gezocht... en gevonden!
Een heel mooi accessoire voor ons huwelijk

Johan WILLEMS 27/03/2020

Zeer mooi afgewerkt product
Originele bretellen

De Visscher Hubert 25/03/2020

Goede en snelle service . Kwaliteit bretellen ok !

Matthijssens e 20/03/2020

Snelle levering met een extra handgeschreven kaartje erbij.
Alles was net zoals beschreven en verwacht.

Davy Remans 20/03/2020

Vlotte verzending en ontvangst. Mooie verpakking en kwaliteitsvol product (=bretels)

JOHAN DECUYPERE 17/03/2020

Eerst keer hier bretellen besteld voor mijn papa. Mijn papa vond het echt hele mooie bretellen! Goede kwaliteit an ook een snelle levering!
Bedankt!
Hier bestel ik nog!

Erika 16/03/2020

Na lang zoeken eindelijk de juiste lengte gevonden, ideaal voor grotere mensen.
En ze zitten Prima

Henri Callens 13/03/2020

Ik ben tevreden over de bestelling en levering van uw firma. 

TORFS Danielle 13/03/2020

Eerste maal klant - zowel voorafgaandelijk contact ivm vraag rond verduidelijking als de eigenlijke bestelling werden zeer verzorgd afgehandeld - alles verliep binnen de vooropgestelde deadlines - aan te bevelen firma!!!

Frank 12/03/2020

De bestelling werd snel en correct geleverd en de bretellen zijn van zeer goede kwaliteit ! Ben heel tevreden !

Michel Gybels 10/03/2020

Paul Maassen 04/03/2020

Topproduct & snelle levering ! Zeer tevreden klant !

Casper De Roose 01/03/2020

Prima, prijs kwaliteit !

roger maes 27/02/2020

Snelle levering en prima bretels.

Robert STAS 21/02/2020

Goede stevige kwaliteit.

Saarh 20/02/2020

Heel snelle service en mooie producten

Charlotte Weymiens 18/02/2020

Super comfortabele bretels, zal hier zeker nog bestellen!

Jasmijn Van Severen 14/02/2020

Vlotte en snelle levering. Zeer sympathieke reactie op mijn vraag om de verzendkosten te laten vallen. Zeker tevreden!

Mieke Van Dessel 13/02/2020

Snelle levering met persoonlijke touch van een comfortabel product.

Alec E. 11/02/2020

Zeer tevreden over mijn aankoop, ik zal er in de toekomst nog bestellen.

Rudi Vranckx 07/02/2020

Tevreden over de kwaliteit en vlotte levering

Kim Van Wonterghem 07/02/2020

Snelle service en vriendelijk geschreven boodschap bij de bestelling

Gert De Witte 31/01/2020

Perfecte service!

Michel Quintyn 31/01/2020

Snelle en correcte levering. De persoonlijke handgeschreven boodschap vond ik heel tof.

Dirk Cassiers 27/01/2020

Snel geleverd, met leuk begeleidend briefje.
Topkwaliteit.

Erik De Vadder 27/01/2020

We kopen al jaren bretellen voor veel geld , nu de fantastische bretellen gevonden met haken .

De Vuyst Vermaerke 24/01/2020

Snelle en perfecte service .

franky de coninck 12/01/2020

Zeer tevreden over de geleverde goederen, juist op tijd voor oudejaarsavond

Dumoulin Bennet 02/01/2020

Prima service!

Jos Lecocq 27/12/2019

Goede service en mooie bretellen!

Aiko De Pooter 23/12/2019

Mooi product, vlotte service.

Joke Van Ginckel 22/12/2019

beste, van de verschillende bestellingen die werden uitgevoerd op het zelfde moment was de uwe de eerste om aan te komen op bestemming, gezien mijn bestelling bij u een kerstcadeau betreft kan ik nog niet oordelen over de kwaliteit maar ik heb er het volste vertrouwen in
mvg
de puysseleir pascal

pascal de puysseleir 22/12/2019

Geen opmerkingen

Vandenameele Gregory 18/12/2019

Geen opmerking alles perfect verlopen

Roger Verdonck 16/12/2019

Leuke site en snelle levering

Fran Van Reepingen 13/12/2019

Ben héél tevreden van de snelle levering ..


Verder alles naar wens .. Groetjes aan Jullie voltallige team ...
Tot wederhoren ...

Ghijsels Valery 05/12/2019

Snelle service, goeie kwaliteit

Wout 05/12/2019

Zeer tevreden

Bjorn Voortmans 02/12/2019

Prima levering. Gekocht als verrassing voor mijn man. Hij was er superblij mee!

Carine 26/11/2019

Succes service , goede bretels en goede kwaliteit ga hier zeker nog op bestellen

Fabio Delhaye 24/11/2019

Goede service

Vissers 23/11/2019

Perfecte service!

De Baets Nicole 23/11/2019

Heel goede en perfecte service!

De Baets Nicole 23/11/2019

Snelle levering, goede kwaliteit!

Wouter Bruggen 19/11/2019

Alles netjes verlopen! Snel en verzorgd!

Janssens 19/11/2019

Snelle verzending, alles naar wens.

Sven Van loon 11/11/2019

Correcte afhandeling van de bestelling

Zegers Daniël 09/11/2019

Prima service.

Jose 06/11/2019

Prima levering .

Antoon Wallays 05/11/2019

Prima artikels , snelle bezorging.

André 30/10/2019

ik ben zeer tevreden over de levering en het product zelf!! top

Waelburgs Brigitte 29/10/2019

Heel schone bretels breed en een schone kleur

Patricia Franken 28/10/2019

Snelle en correcte levering

Benny Jossa 17/10/2019

Snelle en correcte levering, maar vooral: handgeschreven kaartje om me te bedanken voor mijn aankoop maakte dat de aankoop erg persoonlijk aanvoelde, alsof ik in een ouderwetse winkel had gestaan met iemand die precies mijn smaak kende.

Dank voor de prima service!

Jasper 17/10/2019

Snel en goed

Philippe Bossu 15/10/2019

Zeer goed produkt

Kurt 14/10/2019

zeer tevreden ,correcte firma

christiaan 11/10/2019

Mooie en kwalitatief goede bretellen.snel geleverd,,hier in frankrijk.mooi zo.

Albert van aerschot 27/09/2019

De bestelling verliep erg keurig. Ook werd ik correct geinformeerd, wat helaas eerder uitzonderlijk is. En de levering was precies zoals ik me de bretellen had voorgesteld

Steven Van Stappen 22/09/2019

prima

pascal dhondt 21/09/2019

Bestellen passen prachtig bij vintage kostuum

Johnny De backer 16/09/2019

Snelle correcte levering

Peter 13/09/2019

Snelle levering

Joris Kristin 03/09/2019

perfect, bretels voldoen aan de verwachtingen zowel qua looks als qua kwaliteit

Guido Vermeiren 20/08/2019

Alles netjes op tijd geleverd. Kwaliteitsvolle bretels.

Linda moonen 12/08/2019

Snelle levering, goede kwaliteit

Jan 12/08/2019

De Ridder Patrick 06/08/2019

Mooie verpakking en snelle levering. De kwaliteit van de bretellen gaan we uittesten !

An B. 31/07/2019

super snelle levering, goederen zoals beschreven, top

Johan 25/07/2019

Alles volledig naar wens afgehandeld.

Luc Van Gool 24/07/2019

Past perfect, zeer mooie uitvoering, snelle levering.

Paul Muls 10/07/2019

Fantastische service. Zeer uitgebreid assortiment. Een aanrader. Heb ik iets nodig, ik weet waar ik moet zijn.

De Preker 29/06/2019

Ben heel tevreden over mijn aankoop.
Snelle levering, voor mij een grote aanrader! Kan ik ook 10/10 geven?

Conny 24/06/2019

Een overzichtelijke site, mooie bretellen en een vlotte afhandeling van de bestelling.

Bart 24/06/2019

Zeer mooi product van topkwaliteit, snelle levering en correcte service , zeer tevreden !

Michel Gybels 21/06/2019

Wij zijn zeer tevreden over de bretels, de kwaliteit zit zeer goed.
Deze bretels bieden een absolute meerwaarde voor ons (catering)bedrijf!

Lieven Passchyn 18/06/2019

Super snelle levering. De bretels zijn van zeer goede kwaliteit.

Annick Campenaerts 14/06/2019

Ben zeer tevreden van de kwaliteit van de bestelde goederen en de vlotte afwikkeling en service.
Heb niets op aan te merken. Alles liep perfect zoals het eigenlijk hoort.
Bedankt en ik schenk jullie het volste vertrouwen voor de toekomst.

erik van den heuvel 07/06/2019

Zeer tevreden

Christiaens Sonja 02/06/2019

Uitstekende service. Beantwoord volledig aan onze verwachtingen

Greet Vanroose 29/05/2019

Toffe webshop en van hun woord, eveneens vlugge service en topkwaliteit !

Guy De Waële 29/04/2019

Willy Stevens 27/04/2019

snelle respons en verzending van een perfect product !

Roger BOONEN 24/04/2019

Top producten, top service !

David Van Styvoort 22/04/2019

noël jeurissen 21/04/2019

Prima ,we hebben alles op tijd ontvangen

Ann Deceuninck 21/04/2019

Prima product en service

Oscar van Tol 18/04/2019

ik had de wiseguy bretels besteld.. ik vond ze op de website super mooi maar eerlijk gezegd wel wat prijzig .. maar na snelle ontvangst (2 daagjes erna zonder extra kost).. wist ik dadelijk waarom ..

Muri ozkan 18/04/2019

Goede kwaliteit, goede aflevering op korte tijd.

VANDOORNE RUDY 11/04/2019

Ik heb altijd mijn twijfels,bij aankopen op internet
Mijn bestelling is vlug uitgevoerd en was goed verpakt
en ben zeer tevreden over het gene ik besteld heb
Ik plaats kortelings een nieuwe bestelling.
Met beleefde groet,
Eüler R.

Robert Eüler 21/03/2019

Eerste ervaring achter de rug, en dat was een super ervaring, vlotte bestelling, snelle levering, goede verpakking. Sympathieke kattebel bij de goederen. Helemaal niks op aan te merken, een aanrader!

Brecht Schoeters 07/03/2019

Vlot bestellen. Snel geleverd

Etienne Dierickx 27/02/2019

Heel tevreden

Heidi Hosseel 26/02/2019

duidelijk website, snelle levering, dik in orde!

Annelies Haentjens 15/02/2019

fijne en snelle winkel en een persoonlijk kaartje top winkel

Rene de Groot 05/02/2019

Lang gezocht naar mooie bretellen , nu heb ik ze en ben daar heel te vreden mee ! Ook razendsnelle levering !

Kurt De Wree 30/01/2019

jammer dat ik niet kon betalen met maestro

anne-mie VAN PUYVELDE 16/01/2019

Heel te vreden met de aankoop, vrijdag besteld en dinsdag in de bus.

Mike garcet 13/01/2019

Alles 100 %

Raoul Baelus 11/01/2019

Goeie service snelle levering

Petra 03/01/2019

Zeer tevreden van de kwaliteit van de bretellen !

Lieven Passchyn 20/12/2018

zeer snel geleverd

peter poelmans 19/12/2018

Alles tip top inorde,zeer tevreden klant,snelle levering,goede communicatie !!!!!

Ann Marijnissen 16/12/2018

Snelle levering ,had iets meer keuze verwacht bij de bretels, en 120 cm is nog wel geschikt maar scherp, dus iets meer maatkeuze mag ,juiste prijs en goede info

Rene Van Ouytsel 25/11/2018

Een verzorgde kwalitatieve -en correcte levering met bretellen om \" U \" op te zeggen ! Voor herhaling vatbaar !

Guy De Waële 17/11/2018

Bestelling stipt en snel uitgevoerd.
Goede kwaliteit materiaal.

Ward Haeck 27/10/2018

Geen

cooman etienne 16/10/2018

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs van mijn bestelling die, zoals beloofd, al na enkele dagen werd geleverd.

Andrea Daniels 04/10/2018

Super bretellen en een bliksem snelle levering!

Pierre 22/09/2018

Eerlijke webwinkel, een echte aanrader
Bestelling werd supersnel en ongelofelijk netjes verzorgd geleverd
SUPER!!!

De Nil Jean Pierre 20/09/2018

Eerlijke webwinkel, een echte aanrader
Bestelling werd supersnel en ongelofelijk netjes verzorgd geleverd
SUPER!!!

De Nil Jean Pierre 20/09/2018

Bliksem snelle levering , top !

Pierre 19/09/2018

Gemakkelijke site, snel & betrouwbaar

Tom Steenhouwer 19/09/2018

Ik kocht hier een eerste maal en ben heel tevreden, zowel over de service als over het product zelf. Prijs-Kwaliteit is top! Ik kan deze winkel aanbevelen en koop hier zeker nog.

Jacques Vanhaverbeke 18/09/2018

helemaal perfect, geen opmerkig. product zoals o foto en kwalitatief goed.

eduardo casas 16/09/2018

mooi materiaal, leveringstermijn in België met postnl geen 2 tot 4 dagen maar 7 kalenderdagen

erwin van caimer 10/09/2018

Alles vlot verlopen

Frank De Wever 29/08/2018

Goed en snel geleverd

Porte de la lienne van Beek 24/08/2018

Heel mooie bretellen, dat zullen prachtige trouwfoto\'s worden :)
Snel geleverd!

Joke S\'heeren 23/08/2018

Uitzonderlijk goede service: snelheid - communicatie- service - kwaliteit.

Guido Vervloet 20/08/2018

Uitzonderlijk goede service: snelheid - communicatie- service - kwaliteit.

Guido Vervloet 20/08/2018

Heel snelle levering, alles precies zoals op de website en mooi ingepakt!
Heel tevreden!

Jelle Vandendriessche 07/08/2018

Super tevreden van de manier waarop jullie werken: snelleen vriendelijke reactie op mijn mailtje, héél snelle levering. Top! Ook super tevreden over mijn bretels, deze zijn net zoals ik ze verwacht had, waarvoor dank!

Justine Verplancken 01/08/2018

Zeer goede service en super snelle levering. Zeer tevreden over mijn bestelling: goede kwaliteit aan en goede prijs! Een echte aanrader.

Damien Rogival 31/07/2018

Mooie bretellen van goede kwaliteit, snel geleverd! Super!!!!

Joel 28/07/2018

Snelle levering. Goede bretellen, mooie afwerking.

L* D* 09/07/2018

Zeer snelle service!

Alexandra Engels 05/07/2018

Snel en prima bezorgd .

G Erkens 03/07/2018

Super online winkel. Kwaliteit en supersnelle levering. Een aanrader.

Dany snauwaert 30/06/2018

alles verloopt zoals voorgesteld

wouters Jhony 29/06/2018

Prima kwaliteit en een goede service. Snelle en correcte levering van de bestelling.

Jan Pintelon 26/06/2018

Snelle levering
Goede service

David tuyttens 21/06/2018

vlnugge levering,kwaliteit héél goed,
Ik raad deze produkten ten volste zeker aan !!!

walter wielandt 08/04/2018

Prima Bretels !!!

Fabien LOUIS 27/03/2018

goeie service

martine lokere 15/03/2018

Alles naar wens. Zeer snelle levering

Van de Putte Marc 10/03/2018

Snelle correcte opvolging en verzending. In de toekomst zeker nog terugkeren!

Tristan Noelmans 07/03/2018

Geachte,


Ben zeer tevreden van mijn aankoop.(zeer goede kwaliteit) Leveringstermijn Ok, 2 dagen.

Marc Harry 07/03/2018

Goede kwaliteit v bretellen!
Levering goed op tijd!

Deback Stan 21/02/2018

Goed product, super snelle levering

nancy soenen 20/02/2018

goede kwaliteit, vlotte bestelling en zeer vlotte levering!

Sander 20/02/2018

zeer snelle levering, correcte levering en er wordt geleverd wat je hebt besteld

DIMITRI STEURS 14/02/2018

Alles perfect naar wens
Snelle levering

Top

oswald baleux 13/02/2018

Ik was enorm tevreden met de snelle levering en supersnelle klantenservice toen ik een vraag had! Ik bestel hier zeker opnieuw

Ine 13/02/2018

Perfecte service en kwaliteit.

Johan hermans 10/02/2018

Een outfit moet compleet zijn als je wilt shinen. Bretelswinkel.be biedt de mogelijkheid om die van jou helemaal af te maken. Met een groot gamma aan bretels van hoge kwaliteit en andere goed afgewerkte accessoires. Perfectie gaat om details, de details van je look bestel je hier!

Nio Stribos 27/01/2018

vlugge en korekte levering, mooie verpakking, goede kwaliteit van aangeschaft product

DIMITRI STEURS 20/01/2018

Top services en fantastische responsiviteit ! En strikjes en bretels van hoge kwaliteit ! Een aanrader voor wie houdt van een unieke, stijlvolle outfit.

Mario HUYGHE 09/01/2018

Bevestigingsmail was in de spam mailbox terecht gekomen

Kris 29/12/2017

Snelle levering. goede communicatie. Top service

Ann 22/12/2017

Na een aangename shopping-ervaring op jullie webshop heb ik in amper 4 werkdagen mijn bestelling in goede staat ontvangen. Op de kwaliteit van het product, in mijn geval bretels, is ook niks aan te merken. Nog een +punt is dat de webshop zeer informatief is opgebouwd wat ik bij andere webshops vaak mis. Doe zo verder!

Randy Rombaut 21/12/2017

Bestellingen netjes aangekregen, zelfs enkele dagen eerder dan ik zelf verwacht had/dan in de mail stond aangegeven. De bestelling zelf was ook netjes in orde, goed verpakt, geen klachten!

Ben 19/12/2017

Ik bestelde een strik en bijhorend bretellen. Uitstekende kwaliteit en super levertijd.

Enkel nog een track and trace nummer en het is perfect

Klaas 19/12/2017

Vlotte afhandeling en levering

Eddie Bredael 17/12/2017

Ik ben zeer tevreden, er is een uitgebreid aanbod waaruit ik kon kiezen.
Het pakje is mooi op tijd geleverd, en de kwaliteit van de bretels ziet er alvast top uit!

jonas 13/12/2017

Ik kocht laatste 4 sets bretellen. Ik draag al geruime tijd bretellen en heb er dus al enkele geprobeerd. Nu dus de klassieke bretels van E.L. Cravatte van 18.95 euro (een koopje). De rekbaarheid is helemaal ok. Ik ben 185cm groot en ik heb nog 7 cm over. Dus kan ik nog instellen. De sluitingen aan de broekboord zijn ook heel goed. Vroeger kwam er wel eens eentje los bij in en uitstappen van de auto of als er iemand aan trekt. Nu nog geen probleem ondervonden. De sluiting voor de lengtebepaling is ook goed en mooi afgewerkt. De kruisbretels moet ik nog proberen maar ik heb er alle vertrouwen in. Perfecte bretels dus tegen een zacht prijsje. Heel erg tevreden.

Tom D\'huysser 04/12/2017

alles ok

Lauro Bongioli 28/11/2017

Top kwaliteit! Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!

Eduard Carron 23/11/2017

Geen, enkel een duidelijke waardering voor het ruime en aantrekkelijke aanbod, de beloofde kwaliteit en de vlugge levering. Vergelijking met andere aanbieders liggen jullie ook wat de prijs betreft stukken beter in de markt.
Zéér tevreden dus!

VAN EECKHOVEN 19/11/2017

Super gemakkelijk en uitstekende produkt

Ka Lap Lam 13/11/2017

Bestelde artikel niet voorradig dus iets langer moeten wachten maar hier tijdig van op de hoogte gebracht.

Evert Vrydag 02/11/2017

Goede en snelle service en perfecte bretels.

GJ de Bruijn 01/11/2017

duidelijke website, keuze is ruim genoeg, goede afhandeling van de bestelling (duur v/d levering, communicatie ivm levering...). Ik heb de site bij mijn favorieten gezet voor bestellingen in de toekomst.

Gerd Boer 29/10/2017

vlotte afhandeling
goede keuze op website

daniels albert 16/10/2017

Levering is heel vlot verlopen.

De Waele Sabrina 27/09/2017

Best tevreden over de levering. Ontving dit woensdag (bestelling vrijdag, maar met een weekend tussen, dus zeer goed).
Zal waarschijnlijk nog bestellen. Wacht nu nog eve om de kwaliteit uit te testen.

Leon Van Nevel 23/09/2017

Zeer tevreden over de bestelling

Bjorn Voortmans 18/09/2017

Hele goede service en heel vlug mijn bestelling ontvangen.
Topservice van een topproduct.

Dominique A. LIETAER 30/08/2017

Prima kwaliteit - vlotte en zeer vlugge afhandeling. Helft van de prijs die ik betaalde in gespecialiseerde zaak in Gent.

Van d helsen Jean Pierre 18/08/2017

Geen enkel probleem ondervonden, product is aangekomen in goeie conditie en zelfs een dag vroeger dan verwacht!

Joris Handstanger 12/08/2017

/

Willem Beke 09/08/2017

Zeer tevreden over jullie levering van mijn bretels! Prachtige kwaliteit

Arco van Peer 05/08/2017

Goede kwaliteit - goede levering!

hubert Libert 02/08/2017

ALLES IS NAAR WENS VERLOPEN,PRODUCT IS VAN GOEDE KWALITEIT, HIER ZAL IK NOG WEL BESTELLEN .

MARC RAEYMAEKERS 30/07/2017

Correcte en snelle afhandeling.
Goed, mooi en kwaltatief product.

Tim Wyckmans 30/07/2017

perfect!

Patrick Poffé 29/06/2017

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

De Schryver Marc 28/06/2017

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

De Schryver Marc 28/06/2017

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

De Schryver Marc 28/06/2017

Gewoon in één woord FANTASTISCH!!!!!!@

Mertens Ronny 22/06/2017

Zeer snelle service. Een uitstekend product (bretellen) werd afgeleverd.

Roger BOONEN 15/06/2017

Een heel duidelijke en overzichtelijke website. Een digitale voorafspiegeling van een correcte dienstverlening.

Bram De Backer 14/06/2017

Waaw, de bretellen zijn terug in!!! Ik had ze gekocht omdat we naar een trouw moesten met als dresscode:\" a touch of gold\". Eerder grappig bedoeld, maar ik kreeg enorm veel goeie en gemeende reacties. De zaterdag besteld en de dinsdag thuis. Wat wil je nog meer?

Dries Soubry 13/06/2017

Zeer tevreden over de kwaliteit

Niels 30/05/2017

Ben tevreden van de aankoop, ga hier zeker meer bestellen en vertellen over de goede/snelle service

Shirley Maegh 25/05/2017

De bestelling en levering zijn vlot verlopen en goed aangekomen . Alleen kan men er misschien voor zorgen dat de levering vlugger geleverd word

DE MOOR FRANK 23/05/2017

Perfecte levering !!!

janssens Martine 22/05/2017

Heel tevreden.

Xavier Devos 04/05/2017

Waarde voor je geld!!!

Thomas Popelier 02/04/2017

Er is heel wat misgelopen bij het shoppen op jullie website. Eerst en vooral bij de betaling. Ik had dit via bancontact gedaan met de KBC mobile app. Alle stappen doorlopen en geen foutmelding verkregen. Betaald voor een snellevering gezien ik het pakje zeer dringend nodig had voor een feest. Krijg ik de dag nadien een mail dat mijn betaling niet ontvangen is. Blijkt uiteindelijk te kloppen wanneer ik mijn rekening nakijk, maar erg vervelend gezien ik dit niet had verwacht (had alle stappen doorlopen zoals altijd) en de timing strak was. Meteen betaling in orde gebracht. Krijg ik wat later een mail dat mijn bestelling niet meer in stock is. Uiteindelijk is het pakje gisteren geleverd (ipv vorige week donderdag) en heb ik geen kredietnota van jullie ontvangen ivm de snelleveringskost. (een week later = geen snellevering). Ik wil wel de bretellen houden (kopen) maar verwacht wel dat jullie op zijn minst een normale leveringskost aanrekenen in dit geval. Ik wacht in ieder geval op jullie antwoord (daarnet nog mailtje gestuurd).

Nadeel van een geautomatiseerde survey is dat dit niet goed overkomt als je nog wacht op een reactie van jullie kant. Bij deze dan ook geen hoge score.

Ilse Bollen 30/03/2017

Keigoed

ka lap lam 15/03/2017

Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering van onze bestelling. De bretels zien er mooi uit en degelijk. Over de kwaliteit kunnen wij ons nog niet uitspreken, daarvoor draagt mijn vader ze nog niet lang genoeg (lees nog maar juist).

Raes Frans 02/03/2017

wel problemen gehad met koerierdienst. Heeft niet aangebeld of bericht nagelaten en de colli geleverd op 10km van hier!

SCHEPERS 28/02/2017

Ik kan moeilijk negatief zijn, want na vroegere ervaringen, ben ik heel tevreden van mijn aankoop nu en van. enkele jaren terug.

ferdinand corluy 23/02/2017

Snelle en goede service.
De bretels zijn eveneens super mooi en van zeer goede kwaliteit.

Kristof Mulkens 19/02/2017

Heel mooie bretels. Snelle levering. Is zen geld wel waard. Zeker een aanrader!

Eggen Ellen 10/02/2017

Zeer te vreden over de service

Bjorn Voortmans 04/02/2017

Degelijk spul, prompte levering.

Goudesone Rudy 18/01/2017

Mooi afgewerkt product.
Geleverd mét knopen en met schets voor plaatsing van de knopen
Verzending is 100% OK.
Had product al eerder gezien bij een kennis weliswaar in een andere kleur.
Ben zeer, zeer tevreden!

Paul Derhaeg 14/01/2017

Zeer tevreden

Ceuppens 08/01/2017

Snelle levering en prima kwaliteit.

VIVIANE VERGALLE 06/01/2017

Zeer snelle service, kwaliteit top gewoon, zeer goede prijzen. Ik ben een tevreden klant

Boshnjaku zamir 04/01/2017

Snelle en goede levering

andries 02/01/2017

alles naar wens

duroyaume daniel 28/12/2016

alles ok

jaak ghyselinck 28/12/2016

Heel fijn om zo snel en correct de bestelde bretels te ontvangen. Hartelijk dank.

Karen Allacker 22/12/2016

Zeer goed bretellen. Een van de beste op de markt voor online bretellen te bestelen.

Frederik 22/12/2016

Stijlvolle bretellen van hoge kwaliteit

Matthieu 21/12/2016

Een uitgebreide keuze, goed materiaal en snel geleverd aan een schappelijke prijs; wat kan een mens meer verlangen?

Albert CLAESEN 18/12/2016

Snelle verzending, duidelijke en overzichtelijke website!

Peter Moelans 02/12/2016

Vlotte bestelling, vlotte betaling en snelle en correcte levering. Dank.
Zeer tevreden met mijn eerste bestelling bij bretelswinkel.be

Winters Maurice 30/11/2016

Prima service en kwaliteit

Paul 06/11/2016

Topservice! Snelle levering en goeie merchandise, meer moet dat niet zijn!\r\nWordt een tof feestje!

Coucke Bart 24/10/2016

Super snelle service !

Peter Goethals 24/10/2016

steeds correct geleverd, en de effen brede bretels die ik van jullie kocht zijn erg goed qua prijs/kwaliteit! mooie degelijke afwerking!

roel vanacker 24/10/2016

alles zeer vlot verlopen

kevin vermeere 14/09/2016

Alles perfect op tijd geleverd. En goeie kwaliteitsproducten! Heel tevreden

Kurt 05/09/2016

Bretellen besteld en op tijd geleverd, deftig materiaal! Was op het laatste nippertje besteld voor een bohemian wedding maar mooi op tijd gebracht! Bedankt!

Liesl 11/08/2016

Zeer goede service en mooie bretels. Ook snelle levering.

Claudine peeters 18/07/2016

Service heel goed. Bretellen mooi. Bedankt

Claudine 17/07/2016

Service heel goed. Bretellen mooi. Bedankt

Claudine 17/07/2016

vlotte en snelle afhandeling

Eddie Bredael 15/07/2016

Snelle service en goede kwaliteit van de geleverde producten wat kan een mens nog meer wensen

Lambert Bruno 15/07/2016

Prima producten voor een goede prijs vlotte levering en gebruiksvriendelijke website.

Willem Smits 28/05/2016

Mijn bestelling van twee paar bretels werd zeer snel en correct geleverd. De bretels zelf zijn zeer mooi van uitvoering en van topkwaliteit. Een absoluut zeer goede ervaring met deze webshop ! Vriendelijke groeten ! Michel Gybels

Michel Gybels 09/03/2016

Supersnelle levering van een paar leuke bretellen, bedankt!

Lore R 15/02/2016

Ontvangen op de dag na de bestelling. Exact hetgeen ik wilde. Past perfect op een donkerblauwe broek (geen jeans natuurlijk). Wel niet voor mensen die niet van klassieke kleding houden.

Ivens Nick 29/12/2015

Overzichtelijke site. Eenvoudige bestelprocedure. Snelle levering.

Anne Van Slagmolen 28/12/2015

zeer goed

Anonymous 27/12/2015

Snelle levering. Alleen licht kleurverschil tussen selftie bowtie en bretellen.

Anonymous 03/10/2015

Superleuke bretels! Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Celia 15/09/2015

Super tevreden, een strik is tegenwoordig moeilijk te vinden id winkel, bij jullie zijn ze in alle kleuren en alle stoffen. Ook accesoires zoals bretels in verscheidene kleuren worden roaal aangeboden. Het pluspunt is dat deze aan aangename prijzen worden aangeboden zodat er geen twijfel is of ze worden aangeschaft of niet. Ik ben fan!

Rudy Colbrant 25/08/2015

Kwaliteit, hoogwaardig materiaal op eerste zicht. Zit goed

Bram Herbots 21/08/2015

Ik had voor 16u besteld en de volgende dag was het al thuis geleverd. Geweldig!

Izebel 04/08/2015

Hallo :-) ik heb een paar luxery witte bretels aangekocht en ben zeer tevreden van de kwaliteit en aspect dat het product vertoond, mooie brede bretel van degelijk materiaal en vereenvoudigde gespen, de lederen pats die ik persoonlijk gebruik zijn mooi afgewerkt! Het enige minpuntje is dat de maat wat groot uitvalt, ik heb persoonlijk een klein gestalt waardoor de bretellen eigenlijk een klein beetje te lang uitvallen , dit wil zeggen dat het kruis op de rug bijna bovenaan in men nek zit en de verstelbare gespen bij optimalen regeling zich ter hoogte van men tepels bevinden. Ik zal genoodzaakt zijn om de bretels te laten inkorten bij een kleermaker om een optimaal gebruik te kunnen hebben ervan. Maar toch blijft dit een super product waarvan ik zeer tevreden ben , ze zien er goed en en zijn van duurzaam materiaal vervaardigd! Zeker een aanrader, zonder aarzelen ! Dank u om de tijd te nemen en me te lezen. Met vriendelijke groeten, Mark

Markus BXL 22/05/2015

Xxx

Mia De Boes 12/03/2015

snelle levering en goeie kwaliteit

Anonymous 07/11/2014

Zeer goede service, tijdig en correct geleverd, en een heel ruime keuze!

MoBonn 11/08/2014

Ik heb de Profuomo blauwe bretels aangekocht. Zeer mooie bretels zelfs met 6 knoopjes meegeleverd. Een echte aanrader!

DN90 19/07/2014

Heel vlotte levering na makkelijke bestelling! Tevreden over artikelen Tot nu toe: top!

Laurent De Rous 18/07/2014

knapper service, vlotte levering alles zoals weergegeven in de mail

hilde buffel 17/06/2014

De bretellen zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn verstelbaar, zitten goed en schieten niet los. Kortom een aanrader.

Chris 14/06/2014

Levering is snel en zonder problemen aangekomen. Het product dat ik besteld heb was van goede kwaliteit en ik ben er zeker van dat ik deze site in de toekomst nog ga gebruiken.

JW 29/05/2014

Ik heb 2 paar bretellen gekocht, ŽŽn zwarte met clips en ŽŽn lichtblauw geruite met clips. Ben zeer content met deze aankoop aan ga ze zeker nog vaak aan doen! mvg

Anonymous 13/05/2014

Geweldig. Aangeraden dor een vriend en dadelijk een set klassieke bretellen besteld. Makkelijke afhandeling, slelle levering, uitmuntende kwaliteit. Ik kom zeker terug.

Peter Elfling 07/05/2014

Zeer tevreden over het aangekochte produkt. De levering verliep minder vlot.Het pakket bleek onderweg beschadigd te zijn. Ik moest een week wachten op het pakket. Gelukkig was de inhoud niet beschadigd. Het pakket werd aan huis geleverd door DPD.

De Boever Wim 30/03/2014

Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je bretellen binnen 30 dagen terugsturen
Specialist in bretellen in grote aantallen

Betaal veilig online

×